Målvaktstränare
Publicerat den

Igår var jag och tittade på Björns seriepremiär. Det gick väldigt bra och de var jätteduktiga under hela matchen. Synd bara att Björn inte fick spela så mycket, men han hade överseende eftersom han precis har blivit frisk från en hemsk förkyldning. Han fick spela lite grann och var väldigt nöjd eftersom han gjorde en assist.

När jag satt på läktaren och tittade på träningen som var innan matchen kom Mats Borg fram till mig och bad mig att vara målvaktstränare för F14. Jag tackade ja och sprang direkt till Björns pappa och bad om papper och penna. På bara några minuter hann jag skriva ett helt papper fullt med tips och övningar.

Jag sitter för tillfället och ritar övningar för fullt. Det känns jätteroligt och jag märkte på Mikaela att hon verkligen vill och det ska därför bli kul att jobba med henne. Jag gav henne en övning redan igår som hon kunde göra hemma. Hon kommer att få fler övningar av mig under resans gång, men jag tänkte att hon kunde få en lätt övning till att börja med.

Det ska bli spännande och jag hoppas att allting kommer att gå bra för henne.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?