Helgen nästa!
Publicerat den

                         


Idag höll jag i F14's träning. Jag hade med mig lite nya övningar som vi gick igenom och provade. Det gick oväntat bra. Tjejerna förstod och utövade övningarna riktigt bra. Det känns som att det är större diciplin på dem när jag håller i deras träningar. De förstår när jag går igenom övningarna på tavlan och har de några funderingar så har de frågat, vilket är bra. De såg ut som att de hade väldigt roligt även om de var ganska några.

Jag har flera gånger fått höra från deras spelare att de vill ha mig som tränare, men om det blir så vet jag inte. Det blir nog ganska tråkigt i längden att träna ett lag som består av 14st spelare. Hade det varit fler i laget hade jag gärna tagit över som tränare, men just nu är jag lite tveksam.

Sen har jag själv haft träning och det gick väl sådär. Det kunde ha gått bättre, men det kunde även ha gått sämre. Under "matchen" gick det åt skogen. Det första målet blev till på en retur pga. att jag satt konstigt. Andra målet satt jag också konstigt. Hade jag försökt att flytta på mig hade jag fått ont i högra benet och det hade varit onödigt med tanke på att det "bara" var träning. Det blev fler mål och samma sak där: pissmål. Jag var ganska säker på att jag skulle få stå över den här gången, men tydligen så ska jag vara med på matchen på lördag. Jag vet dock inte om jag ska stå eller inte utan det får vi veta på lördag.

Jag dör inte om jag får sitta på bänken eftersom jag fick spela förra matchen. Det ska bli spännande att se om vi kan ta fjärde vinsten på raken. Det skulle vara grymt kul.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?