Förlust
Publicerat den

Idag var det dags för ännu en match och vi mötte Westervik som låg en placering under oss. Jag var ganska säker på att Erika skulle få stå, men så blev det icke. Jag fick stå även denna match. Jag ångrar därför att jag utövade mina styrkeövningar igår då jag kom till matchen med världens träningsvärk! Nästa gång ska jag inte styrketräna dagen innan en match. Det såg ut som att jag hade skitit på mig eftersom jag inte kunde sitta som jag brukar göra. Jag var så öm i låren och rumpan. Det måste ha sett ganska roligt ut.

Vi kämpade bra, men jag tycker att vi spelade ganska dåligt. Vi försökte att spela ut dem, men gjorde det istället svårt för oss vilket ställde till det. Efter förra helgens match tror jag att vi tog förgivet att vi skulle vinna och då gick det åt helt fel håll.

Målen såg ungefär ut som förra matchens mål. Vid första målet gav en av våra backar bort bollen och vid resten av målen kunde jag antingen inte se någonting eller så tappade backarna sina markeringar. Att vara målvakt är inte så lätt som folk tror. Det är mycket att hålla ordning på och det fungerar inte om man inte får hjälp av resten av laget. Jag gråter dock inte över förlusten, utan jag är mest förbannad över min egen insats eftersom jag vet att jag kan prestera så mycket bättre.

Jag skäms över hur jag spelade idag och jag minns bara att jag greppade bollen en gång och det är alldeles för dåligt. Två fina räddningar stod jag för, men ingenting mer. Resten var bara skit. Björn tyckte att jag skulle ha blivit Nybros bäste spelare, men hade jag blivit det skulle jag inte velat ha titeln eftersom jag inte förtjänade den. Sophia gjorde ett bra jobb som vanligt och förtjänade titeln ännu en gång.

Jag hoppas att det kommer att gå bättre vid nästa match. Jag kommer iaf inte att styrketräna dagen innan, det är en sak som är säker.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?