Regn och rusk
Publicerat den

Är det bara jag som tycker att hösten är deprimerande? Det är klart att det är skönt att veta att året snart är slut, men hur kul är det med regn och rusk egentligen? Det enda positiva, för mig, är att innebandysäsongen då drar igång.

Som jag minns det var den bästa hösten -06 då jag förlovade mig med Rasmus och vi firade vår 2-årsdag. Jag började även då på innebandygymnasiet och fick då träna med IBF Faluns elitlag (det skulle alltid finnas två målvakter på träningarna och när någon inte kunde ringde de till mig). Annars har de senaste två åren varit så jobbiga att man bara velat lägga sig i ett hörn och ruttna. Därför är det skönt att i år veta att resten av året kommer att bli bra. Det händer ingenting speciellt, men att veta att jag har en kille som behandlar mig väl och älskar mig räcker gott och väl. Det är mer än jag kunnat önska mig. Kanske t.o.m mer än jag förtjänar. Vem vet?

Det som har varit tråkigt denna höst är att jag inte har kunnat fira min pappas 41-årsdag. Jag var inte med på pappas 40-årsfest, men jag tror att vi hade ett vanligt födelsedagsfirande för honom. Jag är osäker. Hade vi inte det och jag inte firade honom alls får jag skämmas. Jag har iaf köpt ett kort som jag ska skicka till honom, sen har Björn och jag valt ut en present som han ska få när vi kommer upp nästa gång.

Det var tänkt att vi skulle åka upp i jul, men eftersom vi inte har råd åker vi inte upp förrän vid min födelsedag i slutet på januari. Det ska bli skönt att träffa familjen och släkten igen. Det var ett tag sen nu. Björn och jag har t.ex. inte varit i Dalarna sen i maj.

Vad tycker ni? Är hösten deprimerande eller är jag ensam om att tycka det?



Fanny S.

Nee, jag gillar hösten. det som kan vara deprimerande är ju förändringen när det gäller mörkret som kommer tidigare än vanligare, men annars är hösten den vackraste och mysigaste årstiden tycker jag :) hihi



URL:


Anna-Maria

Jag tycker inte att hösten är ett dugg deprimerande.. :) Visst det är inte så kul när det regnar osv men det är sååå fint med alla färger hösten har med sig.



URL: http://annamariahane.bloggproffs.se


Matilda

Hösten suger kortfattat :D



URL: http://whatmustbedone.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?