Fniss kissemiss
Publicerat den


Vi fick oss ett gott skratt igår när Björn och jag tittade på tv. Katterna lekte med sina pingisbollar och efter en stund såg vi att Sally lade sig på mattan. Vi upptäckte att hon hade någonting i munnen och försökte att se vad det var och efter en stund fattade vi att det var hennes pingisboll! Hon är bara 6 månader och inte så stor än, men ändå lyckades hon trycka in bollen i gapet.

Idag gjorde hon samma sak, fast hon sprang istället runt i lägenheten med bollen i munnen istället för att ligga stilla på mattan. Det såg jätteroligt ut. Jag tänkte att jag skulle ta en bild på henne, men hon spottade såklart ut bollen när jag kom med kameran. Har jag tur lyckas jag knäppa ett kort på henne nästa gång.


Hihi. Djur är bara för härliga. ☺




Carro med bebis i magen ♥

Nej jag förstår nog ändå inte riktigt eftersom jag har gått upp pga att jag är gravid och säkerligen skulle jag nog inte väga över 60 om jag inte var gravid.

Men vem vet?



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/


Carro med bebis i magen ♥

sv: de kanske du gör ja :)



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/


Emmis

svar; aa härligt att det är fler som håller med =D

Det är ju så varför ska killar få kolla på porr om en själv inte äns får kolla på en annan kille? tycker det är lika dant.. sex är ju något i ett förhållande och det betyder ju mkt, men att någon ska kolla på porr är förnedrande. Tack för ditt tycke =D



URL: http://flickanemmis.blogg.se/


Anonym

Kostar inte katter ganska mkt att ha som husdjur? Du säger att du inte har råd med att köpa skor men husdjur har ni iaf? Inte för att verka elak men känns som att en omprioritering är på sin plats, även läst ett inlägg där du skrev att du skulle få mer pengar när du studerade. Hur får du det att gå ihop? Då skolböcker kostar, hyra, mat, ja allting kostar.



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?