Besvikelse
Publicerat den

I början av september skrev en tjej till mig på Familjeliv. Hon och hennes kille skulle flytta till Nybro och ville ha någon att umgås med om dagarna. Eftersom hon inte riktigt visste var man kunde få tag i en lägenhet hjälpte jag henne genom att söka på internet och ge några förslag. Den 1/10 fick de flytta in i en lägenhet runt hörnet och några dagar senare frågade hon om Björn och jag ville komma över. Vi tittade på film och pratade lite. Jag tyckte att vi hade riktigt kul.

Dagen efter kom vi över till dem en sväng om frågade om de ville titta på film hemma hos oss, vilket vi gjorde. Eller ja, vi tittade på Ensam mamma söker. Sen hjälpte vi hennes sambo att hitta en truckförarutbildning. Vi skrev ut ansökningsblanketter ifall han ville söka.

Efter det har vi inte umgåtts något mer. Varje gång Björn har sms:at har de kommit med bortförklaringar om att de t.ex. inte kan pga. att de ska hälsa på Besniks mamma. Tidigare var det tänkt att vi skulle följa med dem till Ikea och hjälpa till när de skulle köpa en säng, men när dagen väl kom sa de att det blivit inställt. Senare under dagen fick vi ett sms om att de åkt till Ikea iaf, men att Besniks kusiner hjälpt till.

De har inte hört av sig till oss sen dess, utan Björn har sms:at till dem några gånger. De har även då kommit med bortförklaringar om att de har förhinder. Det är så uppenbart att de inte vill umgås med oss. Varför kan de inte bara säga det istället för att komma med bortförklaringar hela tiden? Jag blir så irriterad.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?