Här går det undan...
Publicerat den

Igår när vi var ute och kikade på Blocket hittade vi en annons om två lägenheter. Eftersom väntetiden på Nybro Bostads AB verkar vara väldigt lång bestämde vi oss för att försöka få en lägenhet på något annat sätt. Vi mailade därför fastighetsägaren för dessa lägenheter för att se om lägenheterna möjligtvis fanns kvar. Vi hade tur då vi fick ett samtal om lägenheterna idag. Han hade två lägenheter till uthyrning. En 1:a på 42kvm som kostar 2590 kr/mån och en 2:a på 60kvm som kostar 3723 kr/mån. Eftersom vår ekonomi är halvtaskig så är 1:an vårat enda alternativ. En 1:a räcker gott och väl till oss så länge vi inte har barn. Det kommer nog med största sannolikhet bli så att vi får gå till socialen och söka bidrag till mat, men det skäms jag inte över. Det är för trångt här i huset och vi behöver komma ut, få ett eget ställe. Vi kommer att klara det på ett och annat sätt. Vi lämnade båda in en ansökan till Ica Kvantum idag. Socialbidraget är alltså en tillfällig lösning tills vi eller någon av oss har hittat ett jobb. Jag ska ju börja studera sen när jag känner att jag är redo för det igen.

Idag var vi på Ö&B och tittade på saker som kan vara bra att ha när vi flyttar. Det blev mycket köksartiklar. Eller nästan bara köksartiklar. Sånt är lättast att köpa in då det inte tar så mycket plats. Möbler kommer vi troligtvis att köpa på Blocket och på Second Hand-butiken här i Nybro. Jag hittade ett jättefint vitrinskåp för 175kr sist vi var där, men vi kunde inte köpa det då vi inte hade någon möjlighet att transportera hem det. Vi hade inte råd med leverans.

Holly ska även bo hos oss. Det ska bli mysigt. Jag saknar henne väldigt mycket, min lilla bebis. Hon är ute nu i sommar hos mina föräldrar, men kommer att vara hos oss fr.o.m i vinter då hon ska vara innekanin. Jag hoppas på att Björn får körkort snart så att vi kan åka upp och hämta henne. Det är så tomt utan henne.




Julia

Skönt att det förhoppningsvis fixar sig med lägenheten.



Eftersom du gjorde din abort bla pga ostadig ekonomi - är det verkligen så smart att då försöka bli gravid?



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?