Missnöje
Publicerat den

Idag var vi och tittade på lägenheten. Den låg i ett område som var ganska okej. Inte jättefint och inte fult. Lägenheten låg på våningen högst upp (jätteroligt med tanke på att jag har problem med knäna). När man kom in i lägenheten såg den ganska okej ut, men när man såg sig omkring blev man inte imponerad. Det var fettfläckar på väggarna och tapeten var trasig. Köket var fint, men spisen behövde bytas ut då den såg väldigt gammal och risig ut. Den matchade heller inte köksinredningen. Vi tyckte även att den var alldeles för liten. Hade man bott själv hade det varit en sak, men om man bor två är det alldeles för litet.

Jag var inne på Blocket idag och hittade 2st tvåor. De ligger i centrum, på samma gata för att vara exakt. Båda är 65 kvm och hyran ligger på 4499 kr/mån. Jag har mailat om båda lägenheterna och hoppas på att vi får svar inom kort. Skulle vi inte få det har vi en lägenhet som vi ev. skulle kunna få. Det är en tvåa för 3500 kr/mån. Jag vet inte hur stor den var, men vi skulle höra av oss till förvaltaren nästa vecka för att få lite mer information om den. Vi får hoppas att vi får en lägenhet snart. Jag längtar tills vi får vårat eget hem.

På måndag kommer jag att ringa socialen angående lite frågor som vi har angående bidrag. Förhoppningsvis kommer vi inte att behöva bidrag från de under en längre tid då både jag och Björn har sökt jobb. Vi har sökt till Ica och Media Markt. Utöver de har jag sökt till Lindex, Coop och Dressmann.

Sen har vi tingat en tredelad bokhylla. Även den är hittat på Blocket. Vi får köpa den för ynka 100:-. Nu ska vi bara försöka att hitta lite mer möbler som vi kan få för ett billigt pris. Mamma har erbjudit oss sin gula hörnsoffa. Den är inte jättesnygg, men man kan ha den till en början tills man hittat någonting som är finare eller har råd att köpa en ny.

Det börjar iaf att gå framåt med alltihopa. Det känns väldigt bra =)






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?