Hoppas hoppas!
Publicerat den

Då har man haft ägglossning och jag hoppas verkligen att det tar sig den här gången. Skulle jag ha blivit gravid så plussar jag lagom till Björn och mammas födelsedag. Det hade varit perfekt. Jag tror att det skulle vara den bästa födelsedagen i Björns liv om han fick veta att jag är gravid. Jag hoppas att jag är det, men jag skulle inte bli ledsen om mensen kommer. Vi kommer att få vårat efterlängtade plus någon gång. Förhoppningsvis får vi det innan sommaren är slut. Så länge vi får ett i år så är jag nöjd.

Jag frågade Björn om han är säker på namnen som vi har valt och han vill inte byta ut dem. Han är nöjd med de vi har. Jag är osäker på flicknamnet, men vi gjorde så att vi fick välja ett namn var. Björn valde flicknamn (Melissa) och jag valde pojknamn (Kevin). Jag tror dock att när barnet väl har kommit så spelar namnet ingen roll. Så länge man har fått ett friskt litet barn.

De senaste dagarna har jag haft lite ont i äggstockarna, så jag hoppas att jag blivit gravid. Jag ser fram emot att få köpa alla saker som vi har tittat på; den fina vagnen, sängen och alla kläder.

Nu ska vi koncentrera oss på att få flytta, men jag går ju dagligen och tänker på en liten bebis.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?