Besvikelse
Publicerat den

Pratade lite med hyresgästen i lägenheten vi tittade på idag. Lägenheten är bortlovad till ett par som inte ens har tittat på den. De ville ha den direkt utan att ens veta hur den ser ut. Förvaltaren har ordnat ny hyresgäst till lägenheten. Det roliga är ett förvaltare bad den nuvarande hyresgästen att hitta någon som ville ha lägenheten. Så blev det ju inte. Mikael, som han heter, blev besviken då han hade tjänat på att vi tagit den. Han sa att det syntes på oss att vi ville ha den. Det enda vi kan göra nu är att vänta och se om de ångrar sig. Chansen är dock väldigt liten med tanke på att lägenheten var så fin.

Vi ska istället tillbaka dit imorgon, men två våningar upp, och titta på en lägenhet. Den är lika stor och kostar precis lika mycket. Får hoppas att den är lika fin som den vi tittade på idag.



Sara

Det går lite upp och ner för er med lägenheterna, tråkigt att höra. :( Skulle med vilja flytta men det är ju inte så bara det inte ..



URL:


Sara

Åh vad trist att ni inte fick lägenheten! :/ Men hoppas att ni får en lika fin då istället! :)



URL: http://schniii.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?