Trött på detta
Publicerat den

Nu har jag hört att det tydligen går ett rykte om mig i Umeå. Hur det har uppstått har jag ingen aning om. Jag har dock inte fått höra vad det är som har sagt, men jag kan ändå försäkra er om att det inte stämmer. Vi har redan fått bevis på att Billy har ljugit för oss åtaliga gånger vilket gör honom till en opålitlig källa.

Jag förstår inte hur han kan fortsätta att ljuga för folk. Det är sån dålig stil, men jag är inte förvånad. Han sa ju att han var otrogen och ljög då det skulle "krydda hans liv". Han sa att han var tvungen att ljuga för att överleva. Han hade ju gjort så så länge han kunde minnas. Hur dum får man vara? Då ska han låta mig lida för det! Hur dum får man vara? Han lever verkligen inte upp till sina snart 22 år. Han beter sig som om han vore 12. En riktig barnunge är vad han är.

De känner inte mig och därför tycker jag att det är fel av de att lyssna till alla rykten och döma mig utefter dem. Han ville inte lära känna den verkliga Louise, så varför skulle de vilja göra det? Jag tycker att det är tragiskt att folk ska tro på rykten.

Jag förstår att folk dömer mig då de inte känner mig. De vill inte se sanningen eftersom det är han som har gjort fel. Om de vill stå på hans sida och stötta honom i det han har gjort. Fine. Gör det. Tragiskt att de ska lyssna och tro på saker som inte stämmer. Synd att de inte vill öppna ögonen och se den riktiga Louise.




karro

han är bara för tragisk.

jag har sett han på stan några ggr och då önskar man att han inte hade någon aning om vem man är.

Jag verkar råka ut för instabila och konstiga personer.

tur man inte han känna han så väl.

Nä man ska inte tro på rykten.



jag hoppas allt är bra :)





kram



URL: http://dymn.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?