Uppsägning?
Publicerat den

Jag funderar på om jag ska säga upp mig trots allt. Jag har haft problem med knäna i flera år och har så himla ont när jag är inaktiv. Eftersom jag endast sitter framför en dator hela dagarna på jobbet känner jag att det inte är någon idé. Jag ska inte behöva sitta och ha ont hela dagarna. Det är inte värt det. Speciellt inte när jag tjänar så pass lite (70 kr/tim före skatt). Jag har därför sökt ett annat jobb i Kalmar. Det är i en barnklädesbutik och då får jag jobba inne i butiken. Jag förmodar att man ska jobba på lagret och i kassan. Det kan jag absolut tänka mig eftersom jag tycker att barn är så himla söta. =) Jag lämnade in intresseanmälan idag och hoppas på att få svar så snart som möjligt. Jag känner att jag behöver ett jobb där jag får röra mig. Ett jobb som är roligt. Då skulle det här vara perfekt!

Jag ska därför ringa till min jobbcoach och säga att det inte fungerar pga. knäna och tacka för att de visade intresse för mig. Jag måste dock tänka på hälsan först. Den är viktigast för mig. Vi kommer att fixa allting. Jag ska gå till arbetsförmedlingen och försöka få sån där ersättning som Björn får. Då har vi en inkomst på sammanlagt 6164 kr/mån. Vi klarar oss ganska bra på det. Det kan hända att vi får gå till socialen och ansöka om matpengar, men då är det så. Björn ska börja studera i höst och han kommer då med största sannolikhet att få mer pengar än han får nu. Då klarar vi oss. Jag ska själv börja studera igen, men inte förrän i början på nästa år.



Sara

Åh vad jobbigt! =/ Jag hoppas att allt löser sig för dig :)



URL: http://schniii.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?