Motivation
Publicerat den

Nu måste det hända saker här! Björn tog ett kort på mig idag och när jag tittade på det fick jag en chock. Jag måste seriös gå ner i vikt. Jag har aldrig vägt såhär mycket i hela mitt liv och jag trivs verkligen inte med den vikt jag har nu. Min målvikt ligger på 10kg mindre än vad jag väger just nu, så jag har en hel del att göra. Jag har börjat med lite övningar, men det har än så länge inte hjälp. Därför ska jag sluta med alla godsaker: Chips, godis, läsk, fikabröd m.m. Jag ska ersätta det med frukt. Jag var duktig idag som åt kiwi istället för godis. Det slank dock ned lite chokladpudding med jordgubbarna (fy fy). Jag ska därför ändra på mina matvanor. Äta mindre potioner och motionera mer.

När jag har nått min målvikt kanske jag kan trivas med mig själv och slappna av ordentligt. Det skulle jag behöva.
Jag ska lägga upp ett träningsprogram och en form av diet (som utesluter socker) så får vi se hur resultatet blir. Vi får hoppas att jag blir gravid efter några kilos viktnedgång.



Sara

Hejhej :) jag funderar oxå på att bli av med lite vikt nu, har ju gått upp lite grann sen i vintras ;s vi kanske kan peppa varandra? :)



URL: http://schniii.blogg.se/


Sara Hagelberg

Fler saror skriver till dig , xD får skriva med Hagelberg så du vet att jag har skrivit xD

Puss på dig gumms



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?