Glädjebesked
Publicerat den

I torsdags skickade jag in en jobbansökan till Tre Media Öst AB och idag när vi skulle till Kalmar och hämta köksmöblerna till lägenheten fick jag ett samtal från dem. De sa att mitt CV var intressant och de vill att jag kommer på utbildning imorgon kl.10:00. Jag kommer att få stiga upp tidigt, men det kan det vara värt om jag får jobbet. Jag kommer att tjäna minst 150 kr/timme och då jobbar man kl.09-16 varje vardag. Det är telefonförsäljning jag ska syssla med. Alltså att jag kommer att ringa runt till privatpersoner och försöka att sälja produkter. Det kanske inte är mitt drömjobb, men när det gäller ens första jobb så får man inte vara kräsen. Jag har dessutom ingen gymnasieutbildning, så jag är bara glad att de är intresserade av mig. Erbjuder de mig jobbet imorgon så kommer jag att ta det. Då slipper Björn och jag att gå till Socialen och ansöka om pengar till våra räkningar.

Jag pratade med förvaltaren idag och hon sa att så länge vi skaffar en borgensman så får vi lägenheten. Jag har frågat mamma om hon kan gå borgen för oss och hon kommer inte att ge besked förrän imorgon efter utbildningen. Jag tror inte att det ska vara några problem att hon gör det. Kerstin, som förvaltaren heter, kommer att ringa igen imorgon på förmiddagen. Jag hoppas att hon ringer innan eller efter utbildningen, annars får jag ringa upp henne när jag kommit hem imorgon. Jag hoppas att det inte ska ta alltför lång tid.

Nu känns det som att det inte står still längre. Nu är vi påväg att få både lägenhet och jobb. Det ska bli jättespännande =)



Sara

Det är så kul att du ska få jobb nu! :) och dessutom att vi kommer jobba med samma sak ;D



URL: http://schniii.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?