Going forward? Yeah, right!
Publicerat den

Just nu verkar ingenting gå framåt utan det står bara stilla. Det händer ingenting hos varken socialen eller polisen. Vi lämnade in en överklagan till socialen förra veckan, men vi har inte hört någonting än. Vi funderar nästan på om vi ska gå ner och fråga hur långt tid det kan ta. Vi behöver hjälp! Jag äger ett par skor och de är så trasiga att jag lika gärna kan gå barfota. Inte äger jag någon långärmad tröja heller så när det är kallt eller regnar får jag frysa.

Mamma kommer att ge oss lite pengar imorgon, vilket är jättesnällt av henne. Vi kommer att använda de pengarna till mat eftersom det är viktigast just nu. Sen måste vi lista ut hur vi ska kunna betala resterande räkningar utöver hyran. Det ordnar sig på något sätt, men frågan är bara hur.

Det händer heller ingenting på polisfronten. Mitt vittne säger att hon inte tänker ställa upp för mig och den 20/7 ringde hon till mig kl.00:43 för att fråga om jag strukit henne ur anmälan. För det första så ringer man inte till någon så sent. Man kan vänta tills nästa dag. Det är respektlöst att ringa vid den tiden. Tur för henne var vi vakna, men tänk om vi kunde ha legat och sovit? Då hade hon fått en rejäl utskällning. Hon bad mig att ringa upp, men eftersom jag inte hade några pengar så var ju inte det så lätt. Jag hade inte ringt henne om jag hade pengar iaf. Varför ska jag prata med henne? Henne kan man inte lita på iaf.

Polisen har heller inte hört av sig. Inspektören som jag var på förhör hos var på semester och kom tillbaka den 20/7 (det var därför mitt vittne ringde). Jag har ingen aning om hur det går med utredningen då vi inte har pratat på ett tag. Fallet kan ju inte vara så allvarligt med tanke på att det är sju månader sedan jag gjorde anmälan. Jag hoppas att det händer någonting snart så att man har det ur världen. Jag orkar inte gå och vänta på att det ska hända någonting.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?