"förlåt" mig
Publicerat den

Förlåt mig så himla mycket da för att man valde att låta sitt barn somna in. Vad skulle jag ha gjort da? Skulle jag ha behållit det, skaffat besöksförbud, ensamvårdnad m.m. Hur skulle vi ha klarat oss? Jag tyckte inte att barnet skulle få det bra hos oss pga. hur fadern behandlade mig. Jag vet att det var oansvarigt att planera barn i en sån situation, men jag gjorde det för att jag var desperat! Jag ville ha någon som älskade mig och behövde mig. Han gjorde ju inte det. Så därför blev jag gravid. Sen insåg jag att jag blev det av fel anledning. Ett barn förtjänar att vara älskat och önskat av båda föräldrarna. För oss var det inte så. Hade jag inte tagit bort barnet hade jag varit kvar hos honom och då kanske jag inte hade varit i livet idag. Hade det varit bättre?

Jag vet inte vad det var för kön på Kim, men min magkänsla säger att det var en flicka. Jag önskade mig även en dotter. Sedan betecknar man människan som en "hon". Då känns det mest neutralt att säga hon till Kim.

Förlåt da så himla mycket för att man gör misstag i livet. Förlåt för att man lyckades öppna ögonen och se att man gjort någonting av fel anledning. Ni är väl inte så perfekta heller? Ni kan väl attackera alla andra som gjort samma ingrepp som mig? Nej, alla har någonting emot just mig. Gud vad livet är roligt!



Carro

äsch sluta nu, det finns många i samma sits som dig som tycker om dig. skit i vad dom andra säger som kommer med dåliga kommentarer, för dom vet inte ens hur det är................. Dom ska bara vara tyst och sköta sina egna problem!!



URL: http:// norbergcaroline.blogg.se/


de e nice.

jag ryser när jag läser din blogg. hoppas att det löser sig för dig, och stå på dig! ge inte upp! :) kram.



URL: http://eeuphoria.blogg.se/


Sara

Jag tycker du gjorde ett rätt val angående Kim. Jobbigt att säga men jag tror hon tackar dig där uppe i himlen. :)

Som sagt dom andra kan inte ens tänka in i den situationen du har vart i. Visst många säger att Barn ska få komma till oavsett vad. Men man måste ju tänka på barnets bästa och sitt egna livs bästa. <3 Stå på dig gumman :)



URL: http://thesweetyangel.blogg.se/


Ellie

Strunta i vad dom andra säger. Du gjorde det bästa av situationen. Hade du valt att behålla lilla Kim så skulle du och fadern för resten av era liv vara "låsta" med varandra eftersom ni har ett gemensamt barn. Nu är det inte så, nu kan du slippa honom när allt det här är över. Lille Kim kommer att komma tillbaka till dig i en annan form, i en annan liten bebis :)



URL:


karro

Du gjorde det du tyckte var bäst för barnet och för dig så du ska inte bry dig om vad andra säger om den saken.

Du är stark som fattat ett sådant beslut.



URL: http://dymn.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?