Svek
Publicerat den

När jag trodde att saker och ting inte kunde bli värre så hade jag fel. Nu kommer saker och ting att falla i bitar eftersom mitt starkaste vittne har bestämt sig för att hon inte vill vittna längre. Hennes anledning är att hon fått barn och nu har en familj att ta hand om. Hon säger att familjen går först. Hon vill alltså inte ställa upp för sin bästa vän som blev misshandlad i 1 år av en man hon trodde att hon älskade. Jag trodde att hon skulle ställa upp för mig eftersom hon själv har blivit misshandlad och vet vilket helvete det är, men jag hade visst fel. Hon har själv växt upp med honom och vet vilket hemskt humör han har. Hon har hört och sett när han har behandlat mig illa och lovade att ställa upp för mig vad som än hände.

Jag har full förståelse för att familjen betyder mycket för henne, men jag tycker inte att hon ska stänga mig ute när jag behöver henne. Hon har alltid ställt upp för mig, men sen hon fick barn så finns hon inte där för mig längre. Jag vet att barn tar upp större delen av ens tid, men jag tycker att det är fel att låsa in sig och strunta i sina vänner. Om det är så man blir när man skaffar barn så tänker jag gå barnlös hela livet, för jag tänker aldrig svika mina vänner. Skulle hon varit i min situation så hade jag självklart ställt upp för henne, utan tvekan. Vi är dock olika och det är ingenting vi kan ändra på.

Jag har nu tappat hoppet om det hela. Han kommer att gå fri trots det han har gjort och han kommer med största sannolikhet att göra om det  Jag önskar att jag kunde förhindra det, för jag vill inte att hans nästa ska behöva utstå samma lidande som jag gjorde. Ingen förtjänar att bli behandlad så illa. Jag går och gruvar mig över om och vem han kommer att slå härnäst. Jag önskar att jag kunde sätta ett stopp för det, men utan mitt vittne så tvivlar jag på om jag klarar det. Polisen har inte hört av sig än iaf, så jag börjar tappa hoppet om att de kommer att gå vidare med min anmälan.

De har sagt att de ska höra av sig, men de måste hitta Jimmy först eftersom de anser att det är viktigare. Nu kanske jag låter negativ, men jag är 100% säker på att han är död och jag tycker att de borde dödsförklara honom eftersom han varit försvunnen i snart 10 veckor. De kommer aldrig att hitta honom i den här snön. Ska de fortsätta att leta efter honom så får de säkert leta tills i vår med tanke på all snö. Jag tycker att de borde lägga det lite åt sidan och ta hand om andra saker under tiden. Det är klart att de ska fortsätta att leta efter honom, men jag tycker att de kan ha itu med andra fall under tiden. Mitt stod tydligen på tur efter honom. Därför vill jag att det ska hända någonting. Jag anser att det är viktigt att det här går någonstans då jag anser att han måste ta konsekvenserna för vad han har gjort.

Det han har gjort är inte acceptabelt och det vill jag visa. Han ska inte få komma undan med det han har gjort. Det är ett brott och han måste få ta konsekvenserna. Det spelar ingen roll om han är en bättre människa idag. Han måste fortfarande stå sitt kast och ta ansvar för det han gjorde mot mig. Det är inte ett acceptabelt beteende och han behöver professionell hjälp.



Cecilia

Hade jag sett och hört vad han gjort mot dig så hade jag absolut ställt upp moch vittnat gumman! Tycker det är dålig stil av henne att inte hjälpa dig.. =/ Och polisen sen då?:O Alla håller väl ändå inte på med Jimmys fall?? =/ Hallå där! Nån måtta får det vara! Jag säger som dig, förstår att dom koncentrerar sig på det och att det är viktigt. Men dom kan inte bara blunda för allt annat! =/ Hmm.. Jag finns här för dig gumman! Love you<3



URL: http://ceciliabogsveen.blogg.se/cecilia




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?