I'm on my way!
Publicerat den




Dagen har varit bra =) Direkt på morgon hade vi idrott och jag höll i lektionen. Vi spelade innebandy och jag tycker att det gick jättebra. Jag är nöjd med min prestation och jag hoppas att de i klassen också var nöjda med min insats. Jag tycker att allting gick jättebra och att vi hade roligt. Alla var jätteduktiga. Fick även beröm av min idrottslärare, vilket kändes bra. Då vet jag att jag gjorde ett bra jobb.

På eftermiddagen skulle jag på möte med min studievägledare för att diskutera mina framtida studier. Jag var jättenervös och hade nästan förväntat mig att Falun skulle neka mig tillträde till skolan. Mia (som min SYV heter) sa att det inte är några problem för de att ta emot mig. Frågan är bara om VBU är villiga att betala för mig. Sist jag gick på idrottsprogrammet så var jag tvungen att ha speciella själ och den här gången är mina själ starkare. Har ju varit med om så mycket nu, så de borde ge ett godkännande även den här gången.

Om VBU godkänner min ansökan så kommer jag att få börja åk.2 med elever som är 2 år yngre än mig. Gud, jag kommer att känna mig gammal. I min blivande klass går endast 4st tjejer. Får hoppas att jag hittar några kompisar den här gången. Det gjorde jag inte sist. Jag har märkt att målvakter alltid blir utanför eftersom det inte är så stor sammanhörighet mellan spelare och målvakter i vissa lag.

Jag håller iallafall tummarna för att VBU godkänner min ansökan så att jag kommer härifrån någon gång. Jag tror att det är just det som behövs för att jag ska må bra igen. Det är alldeles för många minnen här och jag känner att jag behöver komma bort till ett ställe där jag trivs. Jag trivdes jättebra både i Falun och på programmet. Synd att knäna bråkade så mycket sist. Den här gången ska jag träna upp dem och gå till en sjukgymnast så att de håller. Jag vill det här och tänker göra allt för att det ska fungera.

Jag mår så himla bra där och jag vill bli den jag en gång var. Tjejen som alltid gjorde alla andra på bra humör. Som alltid kom med ett leende på läpparna. Den som alltid var glad och positiv. Jag hade inga bekymmer när jag bodde där. Jag har bara bra minnen från Falun, så jag vet att det kommer att bli toppen när jag flyttar dit igen. Jag behöver det verkligen. ♥



Jenny

Du kommer klara det här:) Och ja håller tummarna för dig! Lycka till nu:)



URL:


Cecilia

JAG HÅLLER TUMMARNA FÖR DIG GUMMAN!<3<3 :D<3 Vill att du ska ha det bra nu!<3



URL: http://ceciliabogsveen.blogg.se/Cecilia




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?