Grattis Kim
Publicerat den

Idag skulle du, min lilla ängel, anlänt till jorden. Du skulle äntligen få vidröra min famn. Jag skulle äntligen få se dig. Känna din närhet. Det känns så tomt nu när vi har varit ifrån varandra så länge. Om 2 ½ månad är det 1 år sedan du blev till. Tänk att tiden går så himla snabbt. Det känns som att det var igår jag fick beskedet att jag väntade dig. Det ögonblicket kommer jag för evigt att bära med mig. Även om situationen jag befann mig i var hemsk så blev jag jätteglad när jag fick veta att du fanns inom mig. Jag är dock ledsen över att jag bringade så stort lidande över oss båda. Jag hoppas att du en dag kan förlåta mig. Jag hoppas att du förstår att jag fortfarande älskar dig och att jag fortfarande bryr mig om dig. Det tycker jag att jag bevisade idag när jag åkte ända till Falun bara för att tända ett ljus till minne av dig. Jag skrev även en dikt. Mina egna ord som kom direkt ur hjärtat. Det är ju din födelsedag idag och jag ville åka upp till dig för att visa att även om jag inte ångrar vad jag gjort så älskar jag dig än. Du vet varför jag valde att göra detta och det var för att jag ansåg att det var det bästa för dig. Jag hoppas att du en dag kan förstå det och förlåta mig.

Du finns ej längre på denna jord, men för mig så känns det ändå som att du finns här hos mig. Du är och kommer alltid att vara en del av mig. Jag kommer att bära dig med mig vart jag än går. Jag ska se till att du lever vidare genom mig. Tack för tiden jag fick dela med dig. Den har hjälpt mig mycket, även om det stundvis har varit jobbigt att vara utan dig. Jag hoppas att du håller ett vakande öga över mig, att du är stolt över att ha fått vara en del av just mig. Jag är så himla tacksam över att vi fick vara en del av varandra. Vår kärlek värderar jag otroligt högt.

När jag stod på kyrkogården idag kände jag hur saknaden kom tillbaka. Hur gärna jag ville ha dig hos mig. Jag kände hur sorgen och längtan kom tillbaka, men jag tillät mig inte att fälla några tårar. Jag vet att du vill att jag ska vara glad, att jag ska vara lycklig. Jag vet att det är jobbigt för dig att se mig ledsen, därför försöker jag att visa mig stark. Visa att jag kan ta mig igenom det här hur jobbigt det än känns. Jag ska vara stark för din skull  Jag vill att du ska vara stolt över mig, mitt barn. Jag lovar att jag inte ska kasta bort mitt liv, utan jag ska göra det till någonting värdefullt och jag ska ta tillvara på varje minut.






Jenny

Jag kan inte säga att jag förstår att det är jobbigt, men jag kan tro. Nu är det bara att ta tag i sitt liv och göra massa roligt det tror jag nog din lille kim ville. Umgås med vänner skratta åk till nya platser:) Jag vet en som vill jätte gärna göra sånt med dig, och det är sara. Ta väl hand om eran vänskap :)



URL: http://jemap89.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?