Get a life
Publicerat den

Ibland förstår jag inte hur folk kan vara så känslokalla. Trots att folk vet vad Kim betydde och betyder för mig så får jag skit för vad jag har gjort. Det är klart att jag har dåligt samvete eftersom jag har gått emot mina principer, men jag ångrar inte mitt beslut. Jag valde det som var bäst för Kim. Jag skulle inte vilja växa upp med en far som misshandlar både mig och min mamma. Det är inte en bra miljö för ett barn och det var ingen bra miljö för mig. Jag ville inte utsätta Kim för det lidande jag fick utstå. Då var det bättre att hon fick somna in.

Folk kommer aldrig att förstå mig. Jag vet att jag har gjort någonting hemskt, men jag anser fortfarande att jag gjorde Kim en tjänst med tanke på hur situationen såg ut. Ni som har blivit misshandlade av en förälder; skulle ni vilja utsätta era barn för någonting sådant? Jag tror inte det. Så försök att se det från min sida. Det räcker med att jag blev misshandlad, men jag skulle aldrig kunna leva med mig själv om han hade misshandlat Kim också.

Kim är det enda som håller mig vid liv just nu. Den enda som ger mig hopp om framtiden. Jag vet att folk kanske tycker att jag låter sjuk, men jag säger och intalar mig saker för att lättare kunna tackla sorgen. För att jag ska kunna gå vidare. Det hjälper för mig och jag tänker fortsätta såhär så länge det känns bra. Ni får tycka vad ni vill. Ni förstår ändå inte vad jag har gått igenom och hur man mår efter alla omständigheter.

Ni får gärna ha åsikter om detta, men jag är så trött på att få nedlåtande kommentarer. Hur skulle ni känna om någon skrev hemska kommentarer om någonting som betyder så oerhört mycket för er?



Jenny

Ja det är ju hemsk och sorgligt, men på ett sätt så tycker jag att du räddade kim från vad som kunde hända, och det skulle bli ännu mer jobbigt än vad det är nu. och det skulle ingen må bra av. Det är ingen ide att lyssna på vad andra snackar om, för dom vet inte och kan inte säga nått. Det finns dom som stöttar dig och dom kallas rikgtiga vänner :)



URL: http://jempa89.blogg.se/


Cecilia

Gumman, du tog det rätta beslutet för både dig och Kim. Förstår att det är otroligt jobbigt, men bry dig inte om vad andra säger! Jag vet hur det är.. Jag skulle aldrig utsätta mina egna för den smärtan! ALDRIG! Jag tycker att du tog rätt beslut även om det var jobbigt gumman<3 Finns här!<3



URL: http://ceciliabogsveen.blogg.se/cecilia




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?