Countdown
Publicerat den

Snart var du, min lilla ängel, beräknad att komma till världen. Det känns så tungt att du inte kommer att vara hos mig. Att jag aldrig får bära dig i min famn. Att jag aldrig kommer att få höra dig skratta. Höra ditt allra första ord. Se dig ta ditt allra första steg. Jag saknar dig för varje dag som går och jag är så ledsen för allt som har hänt. Handen vilar ofta på min mage och jag önskar så att du fortfarande bodde i den. Jag är ledsen att det skulle behöva sluta såhär, men jag gjorde vad jag ansåg var bäst för dig. Jag hade gärna behållt dig, men jag ville inte att du skulle växa upp i den här miljön. Det hade inte varit rättvist mot dig. Jag ville att du skulle få en bra start i livet, och det hade jag inte kunnat ge dig. Jag är ledsen Kim. Jag saknar dig så otroligt mycket! Mitt hjärta skriker efter dig och min själ den blöder. Sorgen och saknaden av dig kommer aldrig att försvinna. Jag har fällt så många tårar, önskat att jag kunnat dra tillbaka tiden för då hade du ännu varit hos mig.

Du kommer alltid att vara en del av mig och jag glömmer dig aldrig. Även om du aldrig fick vidröra jorden så gjorde du stor skillnad. Du fick mig att växa som människa, inse att jag faktiskt duger som jag är. Att jag har ett värde. Du får mig att orka kämpa. Du är min drivkraft här i livet. Jag kommer att bära dig med mig vart jag än går. I mitt hjärta ska du för evigt finnas kvar. Jag ska se till att du lever vidare genom mig. Du kommer alltid att vara en del av mig. Det kan ingen och inget ändra på. Tack för allt du har gjort för mig. Jag önskar att jag hade fått se dig, att jag hade fått ta farväl av dig. Du togs ifrån mig så snabbt att jag aldrig riktigt fick säga adjö, det ångrar jag. Jag hoppas att du kan förlåta mig. Jag hoppas att du har det bra där du är nu. En dag ska vi åter ses, mitt lilla barn.



Kim Hedblom
2008/04/14 - 2008/07/22

De 14 veckor som du bodde i min mage var de bästa i mitt liv.
The memory will never die.



^^

Va stark, du gör ett bra jobb och jag ser upp till dig.



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?