Afraid of losing you
Publicerat den

Jag trodde aldrig att någon skulle komma att betyda så mycket för mig som du gör Jens. Du har alltid ställt upp för mig och funnits där när jag behövt dig. Om jag någonsin har mått dåligt eller varit osäker över någonting så har jag alltid kunnat prata med dig. Oavsett vad klockan har varit på dygnet så har jag alltid kunnat höra av mig till dig. Du har alltid ställt upp och lyssnat. Det märks att du bryr dig om mig. Som om jag betyder någonting för dig. Du betyder mycket för mig. Du är min bästa vän, Jens. Jag är så tacksam över att du finns där för mig. Jag förstår inte varför det inte kan finnas fler människor i världen som är som dig. Du är så snäll och du har ett hjärta så varmt. Du ska vara stolt över att du är den du är. Jag är glad över att jag får vara en del av ditt liv. Jag hoppas att jag bringar lika mycket glädje hos dig som du gör hos mig. Jag skulle aldrig klara mig utan dig. Du är en underbar vän och ett tag tror jag faktiskt att du var mer för mig. För en stund så trodde jag faktiskt att jag hade känslor för dig. Jag vågade dock inte erkänna det för mig själv. Jag har tidigare blivit kär i en vän och det slutade i total katastrof. Jag vågade helt enkelt inte utsätta mig för samma sak igen. Jag tror dock inte att du skulle kunna skada eller såra mig på något sätt. Jag har fått den uppfattningen att du inte är den som skadar folk. Jag vet att du gjort saker i ditt förflutna som du ångrar, men jag hör på dig att du vill och att du har förändrats. Det hörs så väl i din röst när du talar till mig.

Jag kan inte förstå varför det här ska hända dig av alla. Hur kan världen vara så grym och orättvis? Vad har du gjort för att förtjäna detta? Jag kan bara inte förstå det. Jag har svårt att acceptera att du snart ska lämna mig. Att jag aldrig mer kommer att få höra din röst igen. Jag kommer aldrig mer att få höra ditt skratta. Jag har aldrig träffat dig, men du betyder jättemycket för mig. Jag trodde inte att det var möjligt att bli så fäst vid någon som man aldrig har träffat. Vännen, du betyder otroligt mycket för mig. Tack för den tiden vi haft tillsammans. Jag hoppas att du kommer att få det bra dit du snart ska fara. Jag kommer att sakna dig. Du kommer alltid att finnas inom mig och jag ska bära med dig vart jag än går. Jag vill tacka dig för att du tagit så väl hand om mig och brytt dig om mig. Det betyder mycket för mig.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?