That's not true
Publicerat den



Jag är så trött på att folk ska kommentera mitt så kallade kärleksliv. Jag vet att mina senaste två förhållanden har varit trassliga, men det betyder inte att det alltid kommer att vara så. Jag har lärt mig av det som hänt och är väldigt uppmärksam vad gäller signaler och tecken. Jag vet nu vad det är jag ska reagera på. Jag vet att ett förhållande kan vara bra och underbart. Det lärde jag mig när jag var tillsammans med Rasmus, så jag vet att bara för att det gått lite snett två gånger så behöver det inte göra det hela tiden. Det kan ta tid innan man hittar någon som man verkligen trivs med. Det gäller att prova sig fram. Det finns de som gör de ofta och de som gör det någon gång ibland.

Idag fick jag kommentaren att jag "byter killar som andra byter underkläder". Tycker att det är en tragisk kommentar eftersom jag själv vet att det inte stämmer. Jag har varit med 3st killar på 4 ½ år. Det första förhållandet varade i 2 år och 5 månader, det andra i 1 år och 5 månader. Det tredje varade i 2 månader. Är det att "byta killar som andra byter underkläder" så kan jag inte göra annat än att skratta. Jag kan inte rå för att jag har väldigt lätt för att tycka om andra, men om ni tycker att jag "byter killar som andra byter underkläder" så borde ni tänka om.

Jag har varken varit tillsammans eller varit intim med en kille sen December -08. Jag tycker att ni ska ta reda på fakta innan ni klämmer ur er något sånt. De som verkligen känner mig vet att jag inte är en tjej som går från kille till kille var och varannan vecka. Det är klart att ni får ha åsikter, men vissa saker tycker jag att man kan behålla för sig själv.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?