Finding Nemo
Publicerat den

Jag tycker att vi alla ska ransaka oss själva och verkligen tänka efter vad det är vi vill. Det är så många som lever för stunden och inte tänker på det som komma skall. Ibland är det bra att göra det för att vara bättre förberedd inför framtiden. Man vet aldrig hur snabbt det går. Det känns som att det var igår man var 14 år och nu... Vips så var man helt plötsligt 19 år. Vart tar tiden vägen egentligen? Det är dags att man börjar fundera ut vart man vill komma i livet. Tiden är för värdefull för att slösas bort.

Jag har hittat två passioner här i livet. Det är innebandyn och mitt blivande yrke (Dietist). De senaste dagarna har jag skrivit ut en massa papper då jag planerar att sätta ihop ett eget kost- och träningshäfte. Jag har än så länge skrivit ut lite över 100st sidor. Det är en början, men långt ifrån så mycket som kommer att sitta i pärmen till slut. Jag har redan fått en förfrågan om kostrådgivning, så jag är i full gång och det känns jätteroligt! Då får jag äntligen göra någonting som jag tycker om. Eftersom jag inte har spelat innebandy på ett tag känns det bra att ha hittat någonting annat som gör att man mår bra och har kul.

Jag tycker att det är väldigt viktigt att man hittar någonting som man tycker är kul här i livet. Hur ska man annars kunna hålla motivationen uppe om man hela tiden gör saker som känns jobbiga eller tråkiga? Det fungerar ju inte. Därför är jag så glad för de som faktiskt har hittat någonting som betyder någonting i deras liv. Någonting som de mår bra av och som samtidigt är kul.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?