Utökning av nyårslöfte
Publicerat den

Jag satt och funderade lite över det här med mitt nyårslöfte. För att underlätta det lite för mig själv har jag nu även lovat att jag ska föra träningsdagbok och matdagbok. Jag gjorde det när jag gick på innebandygymnasiet i Falun och det fungerade väldigt bra. Då fick man en översikt av hur man åt i förhållande till hur man tränade, vilket jag anser är jätteviktigt.

Jag använde mig även av ett program som heter Kostkoll. Där ser man allting i diagram och kan även på tips på hur man ska få i sig alla näringsämnen som man missat. Ett riktigt bra program om jag ska vara ärlig. Tänkte ladda ner det på datorn och använda mig av efter nyår.

När jag har börjat plugga på komvux har jag äntligen råd att köpa årskortet i simhallen som jag så gärna vill och eftersom det då blir fler träningspass i veckan än nu vill jag gärna skriva träningsdagbok. Jag tycker om i princip allt som har med idrott att göra och jag mår personligen bättre av att föra denna "statistik" då jag känner att jag har större koll på vad som händer i mitt liv.

Nu ser jag fram emot det nya året eftersom jag gett mig fan på att det ska bli ett år jag aldrig glömmer! (och den här gången menar jag på ett positivt sätt)





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?