Träning på onsdag
Publicerat den

Under kvällen har jag varit i Bergahallen och kollat på damernas träning. Det första jag fick höra av en gammal lagkamrat var:"Är du inte ombytt?". Det värmde i hjärtat eftersom det då märks att de vill att jag börjar träna med dem.

Jag pratade lite med Tobias (tränaren) och berättade att jag varken har byxor eller knäskydd. Vi gick då ner i förrådet och hittade ett par byxor. Jag hade tur med tanke på att det var samma modell och färg på dessa byxor och på dem jag kastade. Knäskydd har jag hemma, men det är egentligen bara skit. Det får dock duga så länge tills jag har råd att köpa nya.

Jag börjar att träna med dem redan på onsdag, vilket känns jätteroligt! Blev jättelycklig när jag gick hem med byxorna i handen. Det första som hände när jag kom hem var att dra fram mitt målvaktsställ och prova det. Det känns jättebra :) Knäskydden är dock obekväma, men jag ska köpa nya efter årsskiftet.

Ser fram emot onsdag så jag håller på att dö!



Sara

Åh vad roligt att det rullar på för dig <3



URL: http://thesweetyangel.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?