Stödmamma
Publicerat den

För första gången i mitt liv börjar jag nu känna att jag vill hjälpa andra. Till en början visste jag inte hur jag skulle kunna göra det, men jag har nu börjat skriva lite i bloggen om misshandel. Hur det t.ex. var för mig att leva i ett misshandelsförhållande, vad det innebär och hur det har varit efteråt osv.

På lucia blev jag kontaktad av en tjej som fått nys om mig via Alex blogg. Hon berättade för mig att hon behöver hjälp med att förlåta sig själv för saker hon gjort i sitt förflutna och jag erbjöd mig såklart att göra mitt bästa för att hjälpa henne. Vi pratar nästan dagligen och jag försöker att peppa henne så mycket jag kan.

Igår fick jag ett sms från henne där hon bad om min hjälp. Hon hade precis fått veta att en av hennes kompisar har det jobbigt hemma och förklarade då att hon rekommenderat mig. Hennes kompis gick med på att prata med mig och jag försöker även att finnas där för henne.

Även om livet kan vara grymt jobbigt så vill jag visa att det även kan vara underbart. Man måste bara våga tro på sig själv, men det är även viktigt att man får det stöd man behöver så att man orkar. Jag vill vara det stödet och det känns väldigt bra att jag kan hjälpa dessa tjejer.

Det kanske inte är världens mest goda gärning, men hellre att jag kan hjälpa två än ingen.




Jessica

Det är jätte snällt att du vill hjälpa folk det gillar vi stark (Y)



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?