Önskelista
Publicerat den

Inom loppet av två månader hinner både julen och min födelsedag komma, så det kanske är dags att man börjar göra upp en önskelista för ovanlighetens skull. Jag brukar annars aldrig önska mig någonting, men eftersom jag faktiskt fyller 20 år skulle det vara kul om man fick någoting som man vill ha.

Som jag skrivit tidigare så kommer pengarna jag får av mina föräldrar att gå till att hjälpa Björn, men det är också den enda hjälp han kommer att få.

Jag vet att det inte är någon idé att önska sig någonting till jul eftersom man aldrig får vad man vill ha ändå. Därför tänkte jag endast göra en önskelista till min födelsedag. På min lillebror låter det som att han tänkt köpa en cd-skiva åt mig, så jag har gjort upp en lista på skivor jag vill ha. Det finns 4st skivor jag vill ha just nu och sammanlagt kostar de ca 300kr.

Förutom det så önskar jag mig ett halvårskort i simhallen, men eftersom det nästan kostar 900kr tror jag inte att jag kommer att få det. Det är iaf vad jag önskar mig mest av allt eftersom jag älskar träning i alla olika former.

Skulle det inte bli någonting med simhallen så önskar jag mig hantlar så att jag kan bygga lite armmuskler. Det skulle nog behövas eftersom det nu bara ser ut som gelé som dallrar. Jag hoppas iaf att jag får någonting som har med träning att göra. Då är jag nöjd. ☺




Sara

Söt bloggdesign, vem har fixat? :)



URL: http://thesweetyangel.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?