Nyårslöfte
Publicerat den

Jag har så många gånger försökt att avlägga ett nyårslöfte, men det är inte många gånger som jag har klarat av att faktiskt hålla det. Den här gången har jag avlagt ett löfte som jag vet att jag kommer att hålla.

Eftersom jag älskar att träna så har jag lovat mig själv att jag först ska nå min målvikt och sen börja bygga muskler. Jag har under många år varit missnöjd med hur jag ser ut och jag vägrar ha det så. Därför tänker jag nu ta tag i det så att jag faktiskt kan vara nöjd med mig själv istället för att gå och skämmas över hur jag ser ut.

Målet just nu är att jag ska kunna visa mig i bikini till sommaren utan att behöva ha ångest. Tränar jag regelbundet vet jag att det kommer att gå, vilket jag ser fram emot då jag inte kunnat bada ordentligt på flera år.

På måndag ska mamma och jag till Kupolen. Jag har kikat lite grann på träningsredskap som jag vill ha och idag när jag pratade med mamma sa hon att hon kunde köpa dem till mig i tidig födelsedagspresent. Jag är dock osäker över vilken vikt jag ska ha på hantlarna. Eftersom jag har problem med axlarna efter misshandeln kan jag inte ta för tunga vikter först, utan måste börja lätt. Jag får väl helt enkelt ta de lättare vikterna nu av mamma, så får jag önska mig lite tyngre vikter av övriga släkten. Det kostar knappt någonting ändå.

Detta är vad jag har kikat på (vill även ha en rockring, men hittade ingen på Stadiums hemsida):


Casall Black rope II, 99:-


Casall Casall G Hant 2X1, 149:-



Casall Power Grip II Medium, 99:-






sarahs och mickes blogg

finns på DOLARSTOR JU



URL: http://valkommentillvar.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?