Konstiga sömnvanor
Publicerat den

Den här veckan har jag haft väldiga problem med sömnen. Jag är uppe till efter midnatt och när jag väl lagt mig i sängen kan det ta upp till två timmar innan jag somnar. När jag sen vaknar och slänger ett öga på klockan så är den antingen tolv eller ett. Idag klev jag t.ex. upp strax efter kl.13:30.

Anledningen till att jag har svårt för att sova är att jag har haft en kille i tankarna under ett par dagar nu. Jag hade ett förhållande med den här killen för några år sedan och nu när vi har fått kontakt igen så känner jag hur känslorna riktigt kommer tillbaka. Jag vet inte vad han känner, men vi har pratat om att träffas. Det är dock inte bestämt.

Det känns lite nervöst med tanke på att det var så länge sedan vi hade ett förhållande, men just nu tror jag inte att någon av oss tänker i de banorna även om vi tänker på varandra. Jag försöker att fokusera på mig själv även om det är svårt att inte tänka på honom just nu ♥





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?