It's been years
Publicerat den

Idag var jag med om någonting märkligt. När jag satt och tittade på tv ringde min yngsta moster hem till oss. Hon pratade först med mamma och frågade sedan om någon av oss ungar hade lust att prata lite. Eftersom vi inte har hört av henne på flera år så tänkte jag ge det ett försök och det kändes faktiskt ganska bra.

Hon sa att hon bor i Falun (vilket jag redan visste) och berättade då att jag själv bott i Falun, bara någon minut ifrån henne. Sen pratade vi lite allmänt, vilket bara var trevligt.

Jag blev ganska förvånad när hon ringde, men blev samtidigt glad eftersom jag tycker att familjen ska hålla ihop. Det enda som fattas nu är att man börjar få kontakt med morbror och morfar igen. Jag har inte träffat min morbror sen sommaren -05 och då passade jag på att åka dit i samband med att Rasmus skulle gå på en Iron Maiden-konsert.

Morfar har vi inte pratat med på år, så egentligen bryr jag mig inte så mycket om det eftersom jag inte minns honom sådär jättemycket. Tycker dock det är kul nu när man börjar "få tillbaka" familjen.

Får väl se om man träffar Petra (som min yngsta moster heter) någon dag. Har inte träffat henne sen min kusin Sabrina, hennes dotter, bara var några månader. Hon är nu 9år.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?