Fullbokat
Publicerat den

Det här är första gången på flera år som jag har haft en fullspäckad vecka. I början av veckan har jag inte gjort så mycket, men i slutet av veckan är det fullbokat. Det känns ganska konstigt att faktiskt ha en aktivitet varje dag.


Torsdag: Under eftermiddagen är Mattias här för att snacka lite skit och bara umgås. Vi tittar på Gustaf 2 och Mr. Nice Guy medan vi pratar lite (Träffade Mattias när han kom till min skolan då vi var 8 år. Vi har varit vänner sen dess).

Fredag: Sandra och jag ska gå ut på krogen. Det var 5 år sedan vi gjorde någonting tillsammans, så vi ska gå ut och bara umgås. Eftersom jag är nykterist och hon ska köpa bil så är kvällens syfte att snacka lite skit och dansa lite.

Lördag: På eftermiddagen åker jag till Kupolen med Sara K och hennes pojkvän Micke (som jag träffat tidigare via högstadiet).

På kvällen ska jag till min barndomskompis Mattias (inte samma kille som i torsdags) och titta på film. Har inte träffat Mattias på lite över 1 år, så det är nog dags att börja umgås med lillbrorsan lite (har umgåtts sen vi gick i blöja).

Söndag: Min bästa vän Sara H och jag ska till Ludvika sporthall och titta på innebandy. Ludvikas herrar i division 5 möter Söderbärke.

Måndag: På kvällen sticker jag ner till sporthallen för att prata med tränarna till damlaget i min modersklubb för att se om de behöver en målvakt till.


Det känns väldigt ovant och konstigt att ha någonting varje dag, men det kan även vara nyttigt eftersom jag då har en möjlighet att tänka på någonting annat. Kan vara skönt att få fästa tankarna på någonting annat än Björn. Jag blir bara att gråta när jag tänker på honom iaf, så jag försöker att tänka så lite på honom som möjligt även om det är svårt.

Jag ser iaf fram emot de närmsta dagarna :)



sarah och micke blogg

simon blir med =)



URL: http://valkommentillvar.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?