Firande
Publicerat den

Idag skulle jag haft två saker inbokat i schemat, men eftersom det krockar så var jag tvungen att välja en aktivitet. Det var antingen att fira min kompis 19-årsdag eller fira jul med släkten.

Det kändes väldigt tungt att behöva välja eftersom jag gärna hade gjort båda delarna, men till slut valde jag att fira jul med släkten efter att Sara puschat mig till det med tanke på att jag var så osäker. Att jag valde just det berodde mest på att Sara ville festa och sen gå ut på krogen. Jag är inte den festande typen och eftersom jag inte mår 100% bra just nu kände jag att jag ville ta det lite lugnt ett tag. Det hade varit skillnad om vi hade firat själva, men nu ska hon ha fler hos sig och det skulle bara kännas konstigt.

Jag kände direkt att Sara blev besviken när jag berättade att jag kommer att fira jul med släkten istället, men jag hoppas att hon förstår hur jag tänker också. Med tanke på att jag faktiskt har social fobi (är inte helt återställd än), så skulle det bara kännas konstigt med andra runt omkring. Jag hade då blivit väldigt tystlåten och kanske t.o.m tillbakadragen vilket inte hade varit sådär jättekul med tanke på att det faktiskt är hennes födelsedag.

Även om jag inte är där så hoppas jag att hon får en bra födelsedag och jag ska gottgöra henne när jag mår bättre.



Sara

Louise. Det var jag som valde ett alternativ åt dig och det var att du skulle stanna hemma.. Vi hade ju typ vart själva eftersom det var ingen som kom !

Varför kunde du inte bara sagt att det var så istället för? När du har gått ut med andra tidigare, sovit hos folk du nyligen blivit "vän" med och tar hem en karl som du bara skrivit med på internet ! Och så säger du att du har social fobi och inte kunde komma hemma till mig och träffa andra människor ? Förstå att jag blir förvirrad? Och när du också har skrivit i bloggen att du mår bättre och att du har blivit Vanliga Louise igen.. Klart jag trodde du ville komma när läget var så...

Och att du säger att du tänkt komma till mig fast du visste om att ni brukade fira julafton den 25 istället? Får det inte riktigt att gå ihop... ?! Tänk igenom ditt liv riktigt ordentligt och

Säg en sak och håll fast vid det....



URL: http://thesweetyangel.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?