Filmkväll
Publicerat den

Igår var jag på filmkväll hos Sara och Micke. De kom och hämtade mig hos mamma och pappa, vilket var snällt eftersom jag inte hade någon möjlighet att ta mig till dem. De passade på att titta på våra hamstrar en liten snabbis och det verkade som att de kärade ner sig i dem direkt. De är så söta ☺

Förutom att det var ganska kallt i lägenheten så var det väldigt roligt. Jag skrattade så mycket när vi tittade på film att jag fick ont i magen. Visst, Sara och jag pratade väl mest under filmerna eller så pratade jag med Jonny i telefon, men jag tyckte att det var väldigt kul ändå.

Sara och jag pratade väldigt mycket imorse och jag tror inte att vi klev upp ur sängen förrän de skulle skjutsa hem mig.

Det var skönt att få komma bort lite och tänka på annat. Jag är så fruktansvärt nervös inför imorgon, så det var skönt att bara umgås och få fokusera på någonting annat.

Tack Sara och Micke för en rolig kväll ♥






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?