Die, motherfucker, DIE!
Publicerat den

När jag tänker tillbaka på allting blir jag så jävla förbannad. Jag förstår inte hur man kan utsätta en annan människa för någonting så hemskt och brutalt. Man fick ofta höra att man var hans själsfrände, men om han verkligen älskade mig så hade han aldrig krökt ett hårstrå på mitt huvud.

Det låter hemskt att säga, men människor som brukar våld mot andra för att tillfredsställa sig på något sätt borde inte få leva. Jag kan inte se att han misshandlade mig av någon annan anledning än att det var stimulerande för honom och det finns de som tycker likadant som mig i denna fråga.

Det är vid såna här tillfällen som jag faktiskt önskar att vi hade dödsstraff i Sverige. Att livstids fängelse verkligen var livstid och inte bara 14år. Dessa människor borde få sitt straff istället för att komma undan med det för att sedan kunna utsätta andra för samma lidanden. Det är inte rätt!






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?