Ändring i utstyrsel
Publicerat den

Igår fick jag äntligen hem kläderna som jag bestämt mig för att ha imorgon. Jag upptäckte dock att byxorna jag tänkte ha var alldeles för stora, så jag var tvungen att försöka hitta någonting annat att ha på mig undertill. Jag provade alla mina jeans, men upptäckte att jag var snyggare i en kjol som jag inte använt på år och dar.

På bilddagboken igår skrev jag att det förmodligen skulle bli för slampigt med kjol, men det passade väldigt bra. Toppen är inte för avslöjande, så jag har därför bestämt mig för att det blir kjol istället för byxor trots allt. Jag visste heller inte vad jag skulle ha för skor, men eftersom jag slopade byxorna så blev valet inte så svårt. Jag kände mig riktigt snygg igår när jag provade allting, så jag hoppas att det kommer att kännas likadant imorgon.

Jag är fortfarande lite nervös över det här med mitt leg. Eftersom jag aldrig har varit utomlands så äger jag inget pass, så det hänger på att de är snälla och släpper in mig trots att mitt leg har gått ut.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?