Pengaregn
Publicerat den

Idag fick Björn besked om hur mycket han får i studiemedel respektive hur mycket han får ut på studielånet varje månad. Vi har räknat ut att vi får över 16 500 kr i oktober och januari. Annars får vi 10 500 kr. Så för de som tror att vi inte har råd med en större lägenhet har fel, fel, fel. Vi är dock osäkra på om vi ska flytta till en lägenhet så snabbt. Jag trivs väldigt bra i den här lägenheten och tycker att den är mysig. Den har även perfekt läge eftersom det är nära till precis allt. Vi har därför sagt att vi ska flytta till större när vi har fått barn. Just nu är vi inte i så stort behov av någonting större. Vi kommer istället att köpa in nödvändiga saker till lägenheten istället. Vi tänker t.ex. köpa en större säng, en mikro, en ny soffa, ett databord och en bärbar dator för studier.

Det känns skönt iaf att veta att vi har en så pass bra inkomst de närmsta två åren. Då behöver vi inte känna oss stressade och må dåligt över ekonomin. Vi kommer även att lägga undan pengar varje månad till  framtiden. Man vet aldrig när man kan behöva pengar. Vi tänkte t.ex. börja spara pengar så att vi har när det är dags för en liten knodd. Det är lika bra att gardera sig.



Carro

Men studielånet måste han ju lämna tillbaka, så kom ihåg de också. Att ni måste ha pengar till de sen också.

Men de där sköter ni, och jag hoppas ni klarar de ;)



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/


niklas

Tack så hemskt mycket för din kommentar.



Hoppas du hittar den sporrningen du behöver för att börja igen.

Jag tror nog också du kommer känna mer motivation om du börjar med innebandy. men som jag brukar säga.

Bättre att gå 15 min per dag än att inte gå nånting alls.



Ta med mp3 och lyssna på ca 4-5 låtar så har det nästan gått en kvart.



Jag önskar dig all lycka med både vikten och innebandy´n :)



URL: http://niklasvikt.blogg.se/


m'

tycker dom är skit snygga i vita också :D



URL: http://matildaarosqvist.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?