Pissed off
Publicerat den

I förrgår var jag förkrossad, det var dock innan jag fick veta att Billy varit otrogen mot mig. Sen jag fick det beskedet har jag bara varit allmänt förbannad. Just nu skulle jag vilja åka upp till Umeå bara för att ge dig en fet smäll. Jag förstår inte hur man kan vara så himla dum. Hur tänker man egentligen? Är det inte fan så mycket bättre att göra slut än att gå och vara otrogen? Fyra gånger dessutom!Jag har aldrig varit otrogen och kommer aldrig att vara det heller. Man gör inte så om man verkligen älskar någon. Det bevisar bara vad jag betydde för dig. Inte ett skit!

Allt du sa till mig vara bara en stor fet lögn. Hur kunde du stå och säga att jag var den rätta för dig? Att du ville flytta ihop, förlova dig och spendera resten av ditt liv med mig. Hur kan man ge någon sånna falska förhoppningar? Jag trodde att jag kunde lita på dig, men jag kände hela tiden på mig att jag inte kunde göra det när du hela tiden ville snacka sex på msn och sms. Då kändes det som att du var en sån här kille, men jag litade på ditt ord och det ångrar jag idag. Jag ångrar att jag ens träffade dig.

Under hela vårat förhållande så kände jag mig illa till mods när jag var i din närhet. Jag mådde endast dåligt under tiden vi var tillsammans. Min magkänsla sa hela tiden åt mig att det var någonting som var fel, att jag inte kunde lita på dig. Jag gjorde det ändå eftersom du sa att allting var bra, att jag kunde lita på dig. Du är så full av lögner och du måste ljuga för allt och alla för att överleva. Vad är det för liv egentligen? Ta dig i kragen och visa att du är vuxen. Jag beter mig så mycket mer vuxet än vad du gör. Vi gör alla misstag, det vet jag, men man kan inte leva i en värld av lögner, Billy. Det fungerar inte så. Man måste anstränga sig och komma underfund med vad som betyder någonting i livet. Man måste lära sig att prioritera och våga satsa. Man kan inte dra sig ur när allting börjar bli seriöst. Då kommer du aldrig att överleva.

Jag är starkare än folk tror och jag tänker inte låta det här trycka ner mig. Det här är din
förlust, inte min. Du vet inte vad det är du har  gått miste om. De som känner mig vet att jag är en underbar tjej som inte skulle göra en fluga förnär. Jag har så mycket att ge, det är dock synd att jag aldrig få chansen att visa det. Du kommer att ångra det här en dag, men då är det för sent. Jag kommer aldrig att ta tillbaka dig hur mycket du än bönar och ber. Du förtjänar inte mig. Jag är för bra för dig.



tjej från norrland

han kommer aldrig sluta hålla på så här.

han sviker och sårar folk medvetet och verkar inte alls ta illa vid sig av konsekvnserna.

Jag "känner" en del av hans "nära" vänner, och de flesta snackar med billy för att de har tråkigt.

De litar inte en sekund på honom och tycker mest han är sorglig bara för att han verkar så otroligt känslokall och elak.

Du imponerar på mig tjejen!

du är värd så mycket mer och att du inser det imponerar på mig.

Jag önskar dig all lycka !!

/ en tjej från kylan i norrland som lärt sig att vara vän med honom är lika med besvikelse!



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?