Broken heart
Publicerat den

Jag har nu insett att man inte ska lita på någon förutom sig själv. Jag tänker nu endast lita på min egen magkänsla eftersom den har haft rätt de senaste 20 månaderna. Jag kommer aldrig kunna lita på någon efter det här. Hur kan man göra såhär mot någon som man påstår sig älska? Jag vet att det var dåligt av mig att be dig att säga upp kontakten med henne. Man ska inte behöva välja mellan sin flickvän och sin bästa vän. Det var dock dåligt gjort att säga att du sagt upp kontakten med henne och så pratade du med henne iaf. Bakom min rygg! Det hade varit bättre om du sagt direkt att du inte tänkte välja. Då hade vi kunnat komma fram till en lösning, så hade det inte behövt sluta såhär. Jag vet inte vad du kände för mig, men jag kan inte ha betytt mycket för dig eftersom du ständigt ljög mig rätt upp i ansiktet. Som den gången då du skickade det där sms:et till henne mitt framför näsan på mig. Så förnekar du det och lovar att du inte skrev så. Sen vräker du ur dig idag att du faktiskt skrev så. Att jag såg rätt. Hur dum tror du att jag är egentligen? Jag trodde verkligen att jag kunde lita på dig. Att jag betydde någonting för dig, men jag hade visst fel. Jag kanske skulle lyssnat på vad alla andra sa när de försökte varna mig för dig. Nu förstår jag vad de menade.

Hur kunde du säga att du ville spendera resten av ditt liv med mig, att du ville flytta ihop och förlova dig med mig när du egentligen inte menade det? Hur kan man ge någon sånna falska förhoppningar. Det är inte schysst gjort. Jag är väldigt besviken och jag känner mig så bedragen och utnyttjad.

Jag vill aldrig mer se dig! Hur kunde du vara så jävla dum och ljuga mig rätt upp i ansiktet?!? Hur kan du påstå att du älskar mig för att sedan vara otrogen mot mig? Efter bara några dagar! Hur jävla dum får man bli? Jag betydde inte ett skit för dig. Jag hoppas att det var värt det. Du vet inte vad du har gått miste om. Ni karlar kan dra åt helvete hela bunten.



Cecilia

jag lider med dig gumman =/ Usch.. Jag finns här! Fy fan säger jag bara=/ Att du ska ha sådan otur... Men en dag kommer det vända gumman! Då kommer du hitta någon BRA som ger dig precis allt! Det lovar jag dig! <3



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?