Svar på kommentar
Publicerat den

Therese med Clara om Pratat ut - en gång för alla.:
"Varför ska inte dennis vara föräldraledig? Vill ni inte att ert barn ska få samma chans att bygga upp en relation med sin pappa? Och varför PLANERA att sätta barnet på dagis vid ett? Har förståelse för de som måste men inte för de som väljer det. En ettåring är liten!"


Det är ingen som har sagt att Dennis inte kommer att vara föräldraledig - givetvis kommer han att vara det. Han känner dock att det är viktigare att jag är det först eftersom det är känt att män inte kan amma. Han är även osäker över när han vill ta ut föräldraledigheten och i vilken omfattning.

När min föräldraledighet har gått ut tycker han att det är dags för mig att komma ut på arbetsmarknaden igen och han planerar då att läsa vidare. Det är anledningen till att vi har sagt att barnet får placeras på dagis. Eftersom vi annars inte vet hur vi ska bära oss åt.

Alla barn i min syskonskara gick t.ex. hos dagmamma vid väldigt låg ålder och jag ser inga problem i det, men vi är såklart alla olika.

Det är han själv som har kommit med det här förslaget. Vad ska jag göra? Neka honom att läsa vidare för att han måste vara hemma med barnet? Jag kan inte tvinga honom.




Therese med Clara

om han nu tycker det är dags för dit att ge dig ut och jobba efter 1 år borde han ta över ledigheten då. Vad är egentligen viktigast, när han VILL ta ut föräldraledighet eller när barnet behöver det mest? Nej jag tror nog inte ni är redo för barn med ett sånt synsätt.



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?