Svar på kommentar
Publicerat den



Anonym
om Uppsägning vaknas!:
"Är inte sommarjobb ett måste i vilket fall? Vet inte många studenter som klarar sig utan ett?!"


Dennis och jag har ca 13 000:-/månad att leva på och om det inte vore för att vi inte får pengar under juni och juli så hade vi klarat oss otroligt bra med ca 4000:- att lägga undan på sparkontot varje månad. Nu måste vi dock lägga undan dem till hyra och räkningar under de två månader som vi inte får några pengar från CSN.

Vi har räknat med att kunna spara ca 18 000:- fram tills juni om vi sparar precis allt som blir över efter att räkningar och mat blivit betalda. Nu steg ju summan i samband med hyreshöjningen och vi kommer (som vi räknat) att klara av det allra nödvändigaste, men vi vill såklart ha extra pengar ifall vi t.ex. vill åka någonstans, shoppa eller om det kommer några oväntade räkningar. Man vet aldrig.

I slutet av förra året var Dennis på praktik och han kan eventuellt få sommarjobb där, vilket vi hoppas på. Vad gäller mig kan jag tyvärr inte ta vad som helst pga. mitt psyke, men jag söker de jobb jag känner att jag klarar av och tänkte att jag skulle maila eller ringa till företag som jag kan tänka mig att vara hos i hopp om att någon ska nappa.

Om vi mot förmodan inte skulle få något sommarjobb och jag har hunnit få ut mitt skadestånd så har jag lovat att vi kan ta ifrån det så länge, men att vi sedan lägger tillbaka pengarna när någon har jobb.



Anonym

Alltså seriöst, du kan skaffa barn men inte ett

Jobb?? Är det inte bra med lite referenser tills den dagen när du måste börja jobba?? + att det är ju bra att jobba upp sig så man inte behöver ha lägsta mamma penningen??



URL:


Anonym

Körkort är ju också bra att ha om man planerar barn??



URL:


Anonym

Jag slår vad hur mycket som helst att alla negativa kommentarer kommer från en och samma ip-adress . Kolla upp det ! Någon verkar vara jäävligt avundsjuk på dig och ditt liv !



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?