Svar på kommentar
Publicerat den

Anonym om Pratat ut - en gång för alla.:

"snälla lilla louise!! du har en klok kille, håll fast vid honom och LYSSNA på han! ni har inga förutsättningar alls till att ge erat barn va den behöver. barn är dyrt! till och med för dom som har 2 fast inkomster! så om du nu är så smart som du påstar att du är så VÄNTA!! hitta på något annat, lägg ner tid på att hitta ett jobb, ut och res! vad som hellst.. bygg upp ett liv först! för de har du inte nu.. du går bara och räknar dagar tills du får slänga pillrena. respektera dennis och hans värderingar. han är bara 17.. fyller 18! så snälla, tänkt till! för jag som skattebetalare vägrar sitta och betala ditt liv!!"


Jag förstår precis hur Dennis och Ni andra tänker. Anledningen till att jag har varit väldigt deppig över detta beror på att hjärtat har sagt en sak medan hjärnan en annan. Jag har alltid sagt att man ska följa sitt hjärta, men det tar emot när man vet att det bästa i en sån här situation är att lyssna till hjärnan. Det var likadant när jag skulle försöka lämna R. En del av mig ville inte, medan en annan del visste att jag var tvungen. Jag har följt förnuftet en gång, så det borde egentligen inte vara några problem nu.

Det är klart att jag också vill ha bra förutsättningar. Jag är bara rädd att det ska ta alldeles för lång tid. Sedan det här med att någon ska betala för mitt liv (jag antar att du menar soc) så skulle jag aldrig gå med på det. Dennis och jag har sagt att vi hellre bor på gatan än att ta emot pengar från dem och det håller jag fast vid. Vi vill båda kunna stå för våra utgifter oavsett om vi betalar för oss själva eller om vi har barn och det är så det nu kommer att bli.




Anonym

Håller med den som kommenterat:)



URL:


Anonym

förnuftet skrivet av dig! lyssna på vad hjärnan säger. för långt tid?.. du är bara 21 år, du har heela ditt liv framför dig. du kan väl vänta i några år. Var rädd om dennis, han erkar vara en bra kille. skräm inte iväg honom med din barnlängtan! för de kommer bebis... sen! när ni BÅDA är redo!



URL:


Anonym

Det är inte billigt att skaffa barn... Det kostar en hel del, mer än vad man tror faktiskt! Jag råder dig att en av mer har fast jobb åtminstone! Så ni har en liten trygghet i det! Varför har du så bråttom? :) Du hinner! :)



URL:


Anonym

Det var den mest idiotiska kommentar jag läst ! Fyfan - stå på dig och lev livet på det du vill !!



URL:


Pappa

Dennis är inte mycket yngre än vad jag var när jag blev pappa första gången, jag var 19, så åldern är inget stort problem. Jag har i alla fall inte ångrat mig en sekund. Dessutom mognar dom flesta med upp giften. Den lilla skillnaden är väl att jag hade pluggat färdigt och hade fast jobb. Det funkade för oss att ha barn med bara en inkomst även om det inte blir speciellt mycket pengar över till annat.



Man kan ju undra lite över kommentaren (för jag som skattebetalare vägrar sitta och betala ditt liv!!"), Känns det bättre att skatten går till fyllon & arbetsskygga och alla andra som lyfter bidrag? Det är bara att gilla läget för varken du eller jag kan bestämma vilka som skall få del av skatten vi betalar.



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?