Svar på kommentar
Publicerat den

Anonym om Nu får det vara nog:
"bondkatter har jaktbegär.... dom ska inte vara inne. och vad menar du? menar du att katter är jobbigare än barn?"

Eira och Engla är blandraskatter (bondkatt/norsk skogskatt) och är för tillfället innekatter, men vi har pratat om att låta de vara ute när vi har flyttat till hus. Hans familj har också två stycken katter och de fungerar bättre ute än inne, så vi tänkte prova. Det är dock svårt nu när vi bor i lägenhet och inte kan ha en ramp från balkongen ner på gården.

Haha! Nej, jag menade såklart inte att katter är jobbigare än barn utan jag syftade på att det är skillnad på att ta hand om ett djur jämfört med att ta hand om ett barn. Det är fortfarande samma ansvar, men det är för mig stor skillnad eftersom katterna har större frihet. De kan t.ex. äta samt dricka när de vill, gå på låda när de behöver, de rengör sig själva, de behöver inte nattas utan lägger sig när de är trötta osv osv. När det gäller ett barn så måste man ta hand om detta åt dem. Iaf i ett par år framåt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?