Svar på kommentar
Publicerat den


Fellnert
om Det är inte roligt längre:
"Men lilla Louise då.. Om hon nu vill fuska på en LEK så låt henne göra det? Vad spelar det för roll egentligen? Tycker helt ärligt att det är lite omoget av dig att ens bry dig om sådana patetiska småsaker, inget illa menat men det var verkligen en sådan löjlig grej :P"


Det handlade inte om att hon fuskade, utan om att hon blev hysterisk när andra gjorde som hon. Det var fullt tillåtet av henne att tänja på reglerna, men när någon annan gjorde det blev det ett jävla liv. Nu är hon visserligen en riktig gaphals jämt, så vad hade man förväntat sig?

Jag är så fullkomligt trött på personer som tror att de får bete sig precis hur de vill utan protest, men när någon annan gör precis likadant då blir det ett jävla liv.

Syftet med lektionen var att vi skulle ta det lugnt och göra någonting roligt tillsammans, men hon förstörde det som vanligt. Det är DET jag försöker att poängtera.

Efter en timme fick vi välja om vi ville stanna kvar och "leka" eller om vi skulle gå hem och det slutade med att alla stack eftersom det inte var roligt längre.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?