Det är inte roligt längre
Publicerat den

Då var jag ännu en gång precis hemkommen. Nu är det dock för dagen då vi fick sluta skolan 2 h tidigare pga. att vi inte hade någonting att göra. Det var tänkt att vi skulle ha svenskalektion, men eftersom vi snart går ut på praktik var det ingen idé att dra igång med någonting och istället lekte vi lekar.

Nu kommer jag säkert att få skit för det här, men jag står för vad jag säger: Herregud, vilken omogen klass jag går i! Jag visste det redan innan jag började, men aldrig trodde jag att det skulle vara såhär illa.

Under "lektionen" lekte vi en lek och den gick ut på att man i fyra lag skulle få en bokstav. När man blivit tilldelad bokstav (alla fick samma) skulle man komma på bl.a. land, stad, vatten, djur m.m. och när vi fick bokstaven P svarade en grupp Piraya. Senare fick vi bokstaven R och då svarade en grupp regnbåge. Det blev då ett jävla liv från en tjej i den första gruppen då hon ville påpeka att regnbåge är en fisk och att det då borde nekas eftersom fisk börjar på F. Jaha ? Vad är inte piraya da? Jo, EN FISK! Hon höll på sådär hela lektionen.

Hon fuskade även mycket i början och blev helt hysterisk när hon blev påkommen. Hon försökte sedan påstå att alla andra fuskade och många satt antingen och skrek eller svor. Jag blev så pass irriterad på den här tjejen att jag kallade henne för jävla pucko (inte tillräckligt högt för att hon skulle höra), men högt.

Det går inte att göra någonting med klassen, utan de ska alltid göra pannkaka av allt. Det är inte ofta som det är lugn och ro under lektionerna, utan det ska vara ett jävla liv precis hela tiden. Det är inte speciellt roligt.

Nu har jag fått det sagt!



Fellnert

Men lilla Louise då.. Om hon nu vill fuska på en LEK så låt henne göra det? Vad spelar det för roll egentligen? Tycker helt ärligt att det är lite omoget av dig att ens bry dig om sådana patetiska småsaker, inget illa menat men det var verkligen en sådan löjlig grej :P



URL:


Sara H

OMG , löjligt beteende ! xD



URL: http://[email protected]




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?