Söndagsmys
Publicerat den

 
Jag fick ett infall härom veckan och sprang ner på affären för att köpa hårfärg. Jag har inte kunnat bestämma mig för om jag ska fortsätta vara rödhårig eller om jag ska bli svarthårig, så det fick bli en kombination av båda plus att luggen klipptes (idag är halva luggen röd och halva svart). Vad tycker ni?  Det här känns mer jag på något sätt. 
 
Håret har ingenting med inlägget att göra egentligen. Jag tänkte bara att det kan vara kul för er att se hur jag ser ut nu då det var länge sedan jag lade ut en bild på mig själv... Det måste bli ett slut på alla bildlösa inlägg. Jag kanske skulle ta och börja fotografera lite bilder till bloggen, jag som är så flitig med att publicera bilder på hemsidan  Vad jag tänkte säga var att jag inte har gjort någonting särskilt idag då vi låg i sängen till kl.12:15. Mikael spelade tv-spel med ett par kompisar hela natten och jag kunde såklart inte somna förrän han kom och lade sig kl.06:50. Han har lovat att gottgöra mig genom att ta ut mig på bio ikväll. Det var först tänkt att vi skulle se The maze runner, men han har insisterat på att vi ska se en film som jag har valt och då blir det Gone girl. Någon som har sett den? Lite Hemmakvällgodis på det så blir det perfekt  Imorgon ska det städas. Köket ser ut som ett bombnedslag och studiorummet likså. Jag har inte fotograferat någonting därinne ännu då rummet har fått agera förråd ett tag, men nu ska det äntligen få komma till användning på det sätt som det var tänkt från början. Lite höstbilder på Millie i en av korgarna jag köpte i onsdags får bli de första bilderna. Vi får se hur det går, hon som inte vill sitta stilla. 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?