Tredje dagen med Agnus Castus
Publicerat den

Nu har jag druckit Agnus Castus i tre dagar. Det smakar fortfarande illa, men om man varvar med någonting annat går det ner (idag blev det grapefruktjuice och jordgubbar). Jag klarar dock inte av att dricka det tre gånger om dagen som det står på flaskan att man skall göra. En gång om dagen får räcka till jag har vant mig vid smaken. 
 
Jag hämtade ut paketet med jättenattljusoljan igår också. På vägen hem från affären sade Mikael att han tycker att jag inte skall äta kosttillskott, eller bli-gravid-piller som han kallade det, hur länge som helst och jag sade då att jag kommer sluta så snart spolningen är gjord. Då kommer jag bara äta Apoteket kvinna, Friggs D-vitamin och Great Earth Super Zinc. Det skall bli skönt att sluta med alla piller. Jag har aldrig gillat piller (inte ens huvudvärkstabletter) och har enbart provat det då jag inte tror att spolningen kommer ge någonting.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?