Step one - check!
Publicerat den

Mikael har under dagen registrerat sig på Kopparstaden. Han har angett mig som medsökande och uppgifterna kopierades automatiskt till min profil. Det var sagt att jag skulle ordna det annars, men nu behövs inte det. Smidigt! Vi har börjat kika på lägenheter för att få en hum om vilket område vi vill bo i. Det finns i dagsläget tre stycken kandidater: Herrhagen, Bojsenburg och Kvarnberget. Mikael är väldigt sugen på det sistnämnda eftersom det är i utkanten av centrum, lägenheterna är stora samtidigt som de är prisvärda. Jag har endast ett krav när det gäller lägenhet och det är att den inte ligger i Bjursås, Grycksbo, Svärdsjö eller Vika.

Jag har ägnat dagen åt att söka arbeten, registrera spontanansökningar och leta efter butiker som jag kan tänka mig att arbeta i (de skall kontaktas via mail och telefon). Jag planerar att kontakta Gallerix, Kuckelikana, Babyproffsen och Stadium. Mikael skall prata med sin chef i veckan och efter att han har gjort det skall han börja kika efter arbeten. Han hoppas på att han skall lyckas hitta någonting. Det är jag övertygad om att han kommer att göra. Det handlar bara om att leta på rätt ställe.



Anna

De är väldigt svårt att få jobb inom dom butikerna om man inte har erfarenhet eller kontakter. Sök på mat ställen i stället.. Ica maxi tex. Eller vad som hellst, kvantum, Konsum mm. Mycket lättare.. På så sätt får du erfarenhet, kassa vana och sånt, sen kan du söka dom " roliga " butikerna...



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?