I want a coverup
Publicerat den


Det är snart sex och en halv månad sedan som jag tatuerade mig senast och det känns som att det börjar dra ihop sig för en fjärde omgång. Det blir en coverup av texten I know you by heart, som sitter på vänster underarm, av den anledningen att jag placerade stencilen snett samt att det inte är rätt typsnitt. Det skulle ha varit skrivstil - precis som på den första. Det motiv som jag har spanat in den här gången är en svart/grå kråka som skall symbolisera sorgen efter Kim
Det är tänkt att kråkan skall uppta underarmens fram- och baksida samt kopplas ihop med mina rosor. Man kan summera det som att jag vill göra en sleeve (samma princip som på bild). Det skall dock inte vara några mellanrum/kala områden, utan det skall vara bläck från axeln och ner till handflatan. Jag kommer att kontakta en studio, som heter BlueBird, under våren och höra om det är möjligt att göra en coverup. Det borde inte vara några problem eftersom det är samma/liknande färg på texten och kråkan, men det är lika bra att rådfråga.

Hjärtat samtycker som vanligt inte på grund av att han är rädd för att det skall bli för mycket, men jag har sagt att det blir en sleeve och eventuellt två texter innan det är dags att ge sig. Det är tänkt att barnens namn (förutsatt att jag får några) skall stå i nacken medan det kommer att stå I know you by heart på foten. Den meningen betyder väldigt mycket för mig och jag vill fortfarande ha den, men inte på underarmen. Jag hoppas att Elaine är villig att tortera mig än en gång.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?