Det blir inte alltid som man tänkt sig
Publicerat den

Det var tänkt att mina föräldrar skulle komma hit med diverse möbler på söndag, men pga. att Dennis inte har lyckats få tag i en bostad har vi bestämt oss för att skjuta upp det till nästa vecka. Han har tillåtelse att bo kvar här tills han har ordnat det praktiska kring skolan. Det ser nämligen ut som att han måste flytta tillbaka till sina föräldrar, vilket enligt mig är tråkigt eftersom det innebär att han än en gång måste anpassa sig till en ny skola samt klass. Hade hellre sett att han bott i Västerås av den anledningen att det endast är åtta månader kvar till studenten. Jag som har hattat mellan olika skolor vet vilket helvete det är att inte kunna stanna på ett och samma ställe. Tänker bara på hans bästa.



Jenny

Det skulle varit intressant att få höra Dennis oediterade version om hur erat förhållande varit och varför ni ska separera, hans synvinkel. Synd att han inte bloggar.



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?